Truffle Butter & Tongue Ravioli! The Daily Dish Is In!!

April 24, 2019|Awards

Mitte- To The Bone

to the boneThe Daily Dish is in from Mitte’s meat centric Italian connoisseur To The Bone. The Torstr. joint that has been the banner man for Darrio Checchini, recently featured butcher on Chef’s Table, has been winning fans with their elegant offering for the last two years. For today’s Daily Dish we got the Agnolotti, Traditional Piedmontese Ravioli in Truffle Butter, filled with Tongue, Prosciutto and Parmesan. Bringing the best of the meat game and raising it with the pasta game is why TTB is one of the leading joints in town. The Daily Dish is in Mitte! Go Eat That Now!!

Torstrasse 96

Mitte- To The Bone

The Daily Dish ist von Fleisch’s zentriertem italienischen Kenner To The Bone in Mitte erhältlich. Das Tor Straße Restaurant, das als Banner-Mann für Darrio Checchini fungierte, der kürzlich als Metzger am Chef’s Table vorgestellt wurde, überzeugt seit zwei Jahren mit seinem eleganten Angebot. Für den heutigen Tagesgericht gab es die Agnolotti, traditionelle piemontesische Ravioli in Trüffelbutter, gefüllt mit Zunge, Prosciutto und Parmesan. Um das Beste aus dem Fleischspiel zu holen und es mit dem Pastaspiel zu erhöhen, ist To The Bone einer der führenden Läden in der Stadt. Das Tagesgericht ist in Mitte! Essen Sie das jetzt !!

Torstrasse 96

Entschuldigung für die beschissenen Übersetzungen, Mr. Eatler arbeitet daran. Bitte senden Sie uns Korrekturen, wenn Sie möchten.

Share this Post:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

*